ZRRAPron vahvuudet ja ominaisuudet lyhyesti:

  • Asiakasrekisteri, käynti- ja toimenpidehistoria, varasto, laskutus, raportointi, nettiajanvaraus. Tiivis paketti, kaikki mitä eläinlääkäri tai muu ammatinharjoittaja tarvitsee!
  • ZBRAPro on sujuva ja helppokäyttöinen - oikeasti. Ohjelma on kehitetty alusta saakka yhdessä eläinlääkäreiden ja muiden pilottiasiakkaidemme kanssa, ja siinä on kaikki juuri kohdallaan!
  • Toimii millä tahansa tietokoneella missä on nettiyhteys - myös tabletilla!
  • Kustannukset hallinnassa - hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Maksat vain käytöstä!
  • Jatkuva kehitys ja innostunut tekijätiimi. Jos jotain ominaisuutta ei ole niin se tehdään - yhdessä ja käyttäjää kuunnellen!
  • Reilu peli - Jos haluat vaihtaa johonkin toiseen, annamme sinulle tärkeät tietosi mukaan konekielisessä muodossa.
  • Tuki - Et ole yksin ohjelman kanssa, vaan me autamme. Jos tarvitset apua tai neuvoa, jos joku asia ei toimi olettamallasi tavalla - ota yhteyttä niin hoidetaan asia kuntoon.

Kyllä, olen kiinnostunut, mitä seuraavaksi?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@zbra.fi tai soita 044-5110110.

Kerromme lisää, luomme sinulle testitilin ZBRAan ja annamme alkuun pienen koulutuksen ohjelman toiminnasta. Koekäyttö kuuluu asiaan, saat kokeilla ohjelmaa veloituksetta.


Jatka tutustumista lukemalla alta tarkemmin ZBRAPron ominaisuuksista. Kaikkea ei kenties ole alle listattu, koska uusia piirteitä tulee jatkuvasti, mutta saat varmasti hyvän yleiskäsityksen ohjelman kyvyistä. Katso myös esittelyvideot - ne kertovat lyhyessä ajassa miten helppoa ZBRAn käyttö on.

Hallitse aikaa

Ajanhallintaan on ZBRAssa panostettu - ohjelman ilman muuta käytetyin näyttö on heti etusivulla oleva näppärä kalenteri, josta näet omat ja työkaverisi ajanvaraukset sekä suunnittelet työaikaasi.

Kalenterin yhteydessä on työkalut uusien varausten tekemiseen "lennossa" - kaikki toimii muutamalla klikkauksella olipa kyseessä sitten uuden tai jo järjestelmästä löytyvän asiakkaan varaus.

Myös nettiajanvarauksen kautta tulleet varaukset näkyvät heti kalenterissa muiden varausten joukossa.

Kirjaa työt ja käynnit

ZBRAn perusajatuksena on kirjata ylös kaikki asiakkaille tehdyt työt ja heille myydyt tuotteet. Työt kirjautuvat asiakkaan tietoihin ja sinulla pysyy asiakkaan työ- ja toimenpidehistoria siistissä paketissa - ei enää sekalaisten muistiinpanojen selailua ja mappien selailua!

Eläinlääkäreille käyntiin kirjautuvat myös lääkkeet, rehut, diagnoosit, anamneesit ja muut tarvittavat asiat.

Varasto kuntoon - tarvikkeet ja työtehtävät ojennukseen


Myytävät tuotteet, asiakaskäynteihin käytettävät tarvikkeet ja toimenpiteet/työtehtävät hintoineen pidetään yllä omissa osiossaan. Kaikki taustatiedot ovat näppärästi saatavilla työnäkymässä, ja artikkelien lisääminen työhön sujuu erittäin nopeasti. Ja jos asiaa ei ole valmiiksi määritelty taustatietoihin, voit aina myös lisätä käyntiin vapaasti artikkeleita ex-tempore.

ZBRAn tarjoamaa käytön sujuvuutta osaavat arvostaa etenkin eläinlääkäriasemat ja muut nopealla syklillä asiakkaita vastaanottavat asiakkaamme.

Eläinlääkärit - Käynteihin käytetyt lääkkeet saadaan raportille niin että huumaavien aineiden kirjanpitovelvollisuus täytyy.

Ajanvaraus netissä

ZBRAaan on saatavissa moderni nettiajanvaraus. Nettiajanvaraus käyttää suoraan ohjelmaan syöttämiäsi tietoja (liikkeesi aukioloajat, työntekijät, varattavat asiat) ja varaukset tulevat muiden töiden joukkoon kalenteriin.

Nettiajanvaraus vapauttaa sinulta parhaimmillaan suuren määrän puhelimessa vietettyä aikaa. Lisäksi annat yrityksestäsi modernin kuvan kun tarjoat asiakkaillesi mahdollisuutta varata aika netissä.

Nettiajanvarauksen avaaminen vaatii meiltä hieman käsityötä, koska varauslomake on asennettava yrityksesi verkkosivuille. Ajanvarauksen ulkoasu tyylitellään yritysilmeeseesi sopivaksi, joskus jopa rakennamme yrityksellesi uudet verkkosivut samalla kertaa!

Laskuta tehokkaasti ja tarkasti

ZBRAssa laskun teko on nopeaa ja joustavaa - vain yksi klikkaus ja tehdystä työstä on lasku! Laskun voit halutessasi tulostaa myös kuittina mikäli asiakas maksaa kortilla tai käteisellä.

Lasku syntyy aina työn/käynnin tietojen pohjalta. Valintojesi mukaan siihen tulee automaattisesti kilometrikorvaukset, käyntimaksut ja korotukset. Myös pyöristystyökalu on käytössäsi.

Kun lasku on valmis voit silti senkin jälkeen muuttaa laskulla vapaasti käytännössä kaikkea - saat siis summat, rivit ja alennukset aina juuri niin kuin haluat. Virheelliset laslut saat myös vaivattomasti poistettua. Ei enää tuhrausta eikä kireitä hermoja!

Raportointi

Ohjelma tarjoaa raportit myynnistä ja tehdyistä töistä. Eläinlääkäreille on lisäksi subventio-, diagnoosi- ja lääkekirjanpitoraportit - kaikki kuntapraktiikassa testattuja.

Raportointia on kehitetty asiakkaiden tarpeiden perusteella ja olemassa olevilla raporteilla on tähän mennessä pärjätty mukavasti. Lisä ei kuitenkaan ole pahasta ja kuuntelemme mielellämme toiveitanne minkä laisia raportteja ZBRAsta haluttaisiin saada.

Monta työtekijää - lisää tehoa

ZBRA tukee monen työntekijän yhteisöjä kuten eläinlääkäriasemia. Ajanvaraus, kalenteri, asiakkaat ja myynnit saadaan eriteltyä ja myös yhdisteltyä.

Kalenterin avulla kollega näkee mitä sinulla on ohjelmistossasi, ja voi tarvittaessa sen mukaan laatia oman aikataulunsa.

Hinnoittelumalli ZBRAssa on per käyttäjä per kuukausi, tarkista viimeisimmät hinnat hinnastosta.

Eläinlääkärit-specials

ZBRA on kehitetty eläinlääkäreiden tarpeisiin mutta matkan varrella on huomattu kuinka monipuolisesta ohjelmasta onkaan kysymys - sen takia ohjelmaa tarjotaan myös muille kuin eläinlääkäreille.

Eläinlääkäriversio ottaa huomioon niin kuntapraktiikan kuin yksityisenkin eläinlääkärin tarpeet. Ohjelmassa on työkalut lääkeraportointiin, subventioiden käsittelyyn, nautadiagnoosiraportteihin, jne..