Tammisaaren uusi eläinlääkäriasema sai uudet kotisivut ja nettiajanvarauksen ZBRAlta.

Tammisaaren eläinlääkäriaseman nettisivut ja ZBRAVetin mahdollistama nettiajanvaraus toteutettiin täysin kaksikielisenä. Kaksikielisyys toi hieman lisähaasteita, mutta taustalla toimiva ZBRAVet saatiin hienosti mukautettua vaatimuksiin.

Katso lisää www.ekvet.fi

Porvoon Lemmikkilääkärit Oy on Porvoossa toimiva iloinen ja ammatitaitoinen eläinlääkäriasema.

Lemmikkilääkäreit ovat käyttäneet ZBRAVettiä ja sen nettiajanvarausta alusta saakka. He olivat myös suureksi avuksi ohjelman suunnittelussa. Lemmikkilääkäreille suuri kiitos hienoista kehitysideoista ja rakentavasta palautteesta!

Lemmikkilääkärien nettisivut

Askolassa toimivalle eläinlääkärille Leena Jokiolle toteutettiin koko paketti - uudet nettisivut, ajanvaraus ja taustalla ZBRAVet.

Katso lisää

Yksityiset eläinlääkärit ovat ottaneet ZBRAVetin innolla vastaan. Ympäri maata toimii niin kuntapraktiikassa kuin yksityisinä ammatinharjoittajina lukuisia eläinlääkäreitä, jotka käyttävät ZBRAa praktiikkaohjelmanaan.

Myös yksityiset eläinlääkärit, jotka sattuvat työskentelemään samalla asemalla voivat ZBRAn avulla yhdistää potilasrekisterinsä. Näin asiakkaat saavat parempaa palvelua, kun tiedot ja hoitohistoria löytyy yhdestä paikasta!

Palautteen perusteella käyttäjät ovat olleet järjestäen tyytyväisiä valintaansa, eikä ihme, sillä ZBRAssa hinta, laatu ja palvelu todella yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla.

Porvoon Ajoharjoitteluradalle rakennettiin vaativa nettiajanvaraus. Taustajärjestelmänä on ZBRAPro, joka osoitti taas monipuolisuutensa mukautumalla suhteellisen helposti annettuohin vaatimuksiin.

Haasteena projektissa oli se, että ajoradan nettivarauksia koskevat vaatimukset olivat erittäin korkeat: ajovuoroja oli viikon sisällä useita, eri aikoina, ei päivinä, eri määrällä osallistujia samalle varattavalle ajotunnuille. Lisäksi ajanvaraukset piti tehdä kirjautuneena käyttäjänä niin, että saman varausistunnon aikana voi tehdä useita toisiinsa ketjutettuja varauksia.

Projektin aikana nettiajanvarausta kehitettiin entistä monipuolisemmaksi niin, että kaikki Porvoon radan vaatimukset saatiin toteutettua ilman, että olemassa olevat ominaisuudet muuttuivat.

Porvoon ajoharjoittelurata

Uudenmaan OKT-Apu on Keravalla toimiva kiinteistönhoidon palveluyritys. OKT-Apu tarjoaa palveluitaan lähiseudun omakotiasukkaille ja hoitaa asiakasrekisterin, ajanvarauksen sekä laskutuksen ZBRAProlla.

OKT-Apu on ollut suureksi avuksi tuodessaan ohjelmaan kiinteistönhoidon erityispiirteitä ja testatessaan, että ohjelma soveltuu tällaiseenkin käyttöön.

OKT-Avun nettisivut