ZBRAVet - moderni ja helppokäyttöinen praktiikkaohjelma! Kokeile sinäkin ZBRAVettiä, sitä sanotaan todella helppokäyttöiseksi

Mikä on ZBRAVet?

ZBRAVet on helppokäyttöinen praktiikkaohjelma eläinlääkäreille. Se on eläinlääkärien itselleen suunnittelema, sen takia ohjelmassa on kaikki päivättäisessä työssä tarvittavat toiminnot erittäin selkeästi ja helposti esillä.

ZBRAVet toimii netissä - et tarvitse erillisiä ohjelman asennuksia ja pääset tietoihisi käsiksi kaikkialta millä päätelaittella tahansa (myös iPad jne).

Myös nettiajanvaraus toimii ZBRAVetillä erinomaisesti - tyylikäs nettiajanvaraus on suoraan liitetty ohjelmaan, jolloin nettivaraukset tulevat saumattomasti suoraan työkalenteriisi! Ajanvaraus ja varattavat asiat voidaan aina räätälöitävissä juuri oman tarpeesi mukaan.

Lue lisää

Kenelle se sopii?

ZBRAVet sopii niin kuntapraktiikassa työskenteleville, yksityisille ammatinharjoittajille kuin myös eläinlääkäriasemille. Tällä hetkellä ohjelmaa käyttävät monet yksityiset eläinlääkärit niin kunnassa kuin omalla vastaanotolla. Käyttäjinä on myös suurempia eläinlääkäriasemia.

ZBRAVet on alusta asti kehitetty eläinlääkärien työkaluksi. Suunnittelussa on keskitytty helppokäyttöisyyteen. Ohjelmasta löytyvät tarvittavat toiminnot asiakkaiden, käyntien ja hoitojen kirjaamiseen.

Ohjelmassa on toimivat subventiot ja automaattinen subventioraportointi ja laskutus. Taustatiedoissa voi kattavasti määritellä yleisimmät toimenpiteet, diganoosi- ja anamneesipohjat ja muut käyttöä helpottavat asiat. Ohjelmassa on myös valmis lääkelista valmiiksi laskettuine hintoineen. Kaikki tiedot voi luonnollisesti muokatamieleisekseen.
Lue lisää

Mitä se maksaa?

ZBRAVet maksaa käytön mukaan 5 - 35 € / kk. Ohjelman käyttöön otto on ilmaista!

ELL-opiskelijat ja kandit: tutustumistarjouksena saat ZBRAVetin käyttöösi hintaan 75€ / vuosi! Vuoden kokeilujakson jälkeen käyttö jatkuu normaalisti käytön mukaan hinnoiteltuna.


Nettiajanvaraus on lisäpalvelu jonka saa käyttöönsä 30€ / kk + avausmaksu 150€.

Toteutamme mielellämme nettiajanvarauksen yhteydessä myös laajemman yrityksen nettisivujen uudistuksen. Tällöin asiakas saa tuoreet, hienot ja toimivat nettisivut yhdistettynä yhteen alan näppärimmistä nettiajanvarauksista. Katso hinnastoMiten alkuun?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@zbra.fi tai soita 044-5110110.

Kerromme lisää, luomme sinulle testitilin ja annamme mielellämme perehdytyksen ohjelman toimintaan.

Voit kokeilla ohjelmaa rauhassa ja sen jälken päättää, haluatko ottaa ZBRAVetin käyttöön!