ZBRAPro säästää aikasi olennaiseen! Käyttäjämme ovat erittäin tyytyväisiä valintaansa, liity sinäkin joukkoon.

Mikä ZBRAPro?

ZBRAPro on helppokäyttöinen ja kompakti työnhallinta, laskutus ja asiakasrekisteri ohjelma pienyrityksille.

Sen yleinen versio 'Pro' sopii kaikille ammatinharjoittajille ja pienyrityksille, joilla on tarve pitää asiakasrekisteriä, kirjata asiakkaille tehdyt työt ja myynnit sekä hoitaa näiden pohjalta laskutus.

'Vet' on erikoisversio eläinlääkäreille - Vetissä on keskitytty eläinlääkärien erikoistarpeisiin.

Myös ajanvaraus toimii ZBRAProlla erinomaisesti - visuaalisesti tyylikäs nettiajanvaraus on suoraan liitetty ohjelmaan, jolloin nettivaraukset tulevat saumattomasti suoraan työkalenteriisi!

Kaikki tieto on turvassa palvelimillamme ja ZBRA on käytössä mistä tahansa kun vain olet netissä. Lisäksi pidämme aina pelin rehellisenä - Jos päätät lopettaa ZBRAn käytön, saat omat tietosi mukaan konekielisessä muodossa seuraavaan ohjelmaan vientiä varten. Lue lisää

Kenelle se sopii?

Tällä hetkellä ohjelmaa käyttävät eläinlääkärit, kiinteistöhuoltoyritykset ja yksityiset ammatinharjoittajat useilta eri toimialoilta. ZBRAPro:sta on hyötyä kaikille, joilla on tarve saada asiakasrekisteri, ajanvaraus ja laskutus hoidettua mahdollisimman helposti ja sujuvasti - ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

ZBRAPro on alunperin kehitetty eläinlääkärien työkaluksi ja sen takia eläinlääkäriversiossa (ZBRAVet) on todella hyvä valikoima eläinlääkäreiden tarvitsemia erikoisominaisuuksia liittyen mm. lääkekirjanpitoon ja raportointiin.

Yleiskäyttöisessä versiossa nämä erikoisominaisuudet ovat poissa käytöstä, joten ohjelman käyttö on pysyy sujuvana - ei turhia nappuloita, vain oleellinen hyvin toimivassa paketissa. Ohjelman esittely

Mitä se maksaa?

ZBRAPro:ssa maksat vain käytöstä: hinta on 30€ / kk + avausmaksu 45€. Lisäkäyttäjät 20 € / kk (lisäkäyttäjistä ei enää avausmaksua).

Nettiajanvaraus on lisäpalvelu jonka saa käyttöönsä 20€ / kk + avausmaksu 350€.

Jos tarvetta on ja tahtoa on, toteutamme mielellämme nettiajanvarauksen yhteydessä myös laajemman yrityksen nettisivujen uudistuksen. Tällöin asiakas saa tuoreet, hienot ja toimivat nettisivut yhdistettynä yhteen näppärimmistä nettiajanvarauksista. Lue lisää hinnastostaMiten alkuun?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@zbra.fi tai soita 044-5110110.

Kerromme lisää, luomme sinulle testitilin ja esittelemme tarvittaessa ohjelman toimintaa. Koekäyttö kuuluu asiaan, saat kokeilla ohjelmaa veloituksetta 2 viikkoa.

Liity sinäkin ZBRA:n käyttäjäksi - tehdään yhdessä teille hieno ja toimiva palvelu!

HUOM: Haemme pilottikäyttäjiä erityisesti seuraavilta toimialoita: hierojat, urheiluvalmentajat, parturikampaajat, hammaslääkärit.

Pilottiyrityksiltä emme veloita mitään maksuja pilottijakson aikana. Yritys saa näin toimivan ja liiketoimintaa sujuvoittavan palvelun, ja me saamme arvokasta kokemuksia erityyppisistä asiakasryhmistä.