ZBRAVet hinnoittelu on pyritty pitämään niin selkeänä kuin mahdollista. Ainoa kulu on kuukaisimaksu, joka määräytyy sen mukaan, paljonko ZBRAVettiä käytät. Joustava käytön mukaan muuttuva hinnoittelu mahdollistaa hyvin keikkaluonteisen työn, sillä maksat käytännössä vain toteutuneen käytön mukaan.

HUOM: Opiskelijoille ja kandeille (ELL) tarjoamme tutustumistarjouksena ensimmäisen vuoden könttähinnalla 75€.

Hintoihin lisätään ALV 24%.

Aloitusmaksu

Sisältää käyttäjätilin avaamisen, alkukoulutuksen ja kaiken mitä tarvitset päästäksesi vauhtiin ZBRAPron kanssa.

0€ Avaus ja tutustuminen on ilmaista!

Kuukausimaksut

ZBRAVetin kuukaisumaksu perustuu käyttöön. ZBRAVetin käyttö maksaa 0 - 45 € / kk.

Perusmaksu on 5 € / kk, sen lisäksi tulee provisio oman laskutuksesi mukaan enintään 30 € / kk. Näin ZBRAVetin käyttö maksaa 5 - 35 € / kk sen mukaan, paljonko ohjelman kautta laskutat. Jos jonain kuukautena käyttö on vähäistä, niin ovat myös maksutkin!

Laskutus tapahtuu 1 tai 3 kk välein, aina käyttöjakson jälkeen.

Jos kyseessä on eläinlääkäriasema, jossa on useita toimijoita, neuvottelemme järkevän hinnan aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä!

5-35€ / kkEnsimmäinen käyttäjä

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on ZBRAVetin lisäosa. Ajanvarauksen hinta muodostuu kuukausimaksusta sekä asennusmaksusta.

Asennusmaksu sisältää kaikkien ajanvarausta koskevien taustatietojen asettamisen kohdalleen yhdessä asiakkaan kanssa (ajanvarausten määrittely ja räätälöinti), sekä ajanvaraussivun muokkaamisen yrityksen ilmeeseen sopivaksi.

Kuukausimaksu kattaa kaikki ajanvarauksen kulut, mukaanlukien "nettihostauksen", eli et tarvitse omia palvelimia ajanvarauksen pyörittämiseen!

30€ / kkAjanvarauksen kuukausimaksu

150€Asennusmaksu

Muut maksut

Jos haluat tilisi parkkiin tai suljettua, ZBRA pysyy käytössäsi niin, että kaikki tiedot säilyvät katseltavissa. Tilin uudelleen avaamisesta veloitamme 20e. Tilin saa avattua yhden arkipäivän varoitusajalla.

20€ / kkSuljetin tilin avaaminen uudelleen